8 accesorii inedite pentru dispozitivele Apple

Scris la data 25/09/2012 de in IT&C

8 accesorii inedite pentru dispozitivele Apple

iPod-ul casetofon sau cornul amplificator pentru iPhone sunt doar cateva dintre cele mai surpinzatoare accesorii care pot fi atasate dispozitivelor Apple. Un magazin online din SUA, specializat in comercializarea celor mai ciudate obiecte, a scos pe piata 8 accesorii pentru iPad si iPhone care au atras deja privirile curiosilor din intreaga lume.

Pentru doar 61 de dolari, poate fi achizitionat „Ca.ssette to iPod Converter”, care poate converti muzica de pe casete in fisiere mp3, stocandu-le apoi in dispozitiv.  La fel de ingenios este si suportul auto pentru iPad, care poate fi amplast fix in suportul pentru pahare din masina, economisind astfel spatiu.

Pentru cei cu spirit vintage, dar care vor totodata sa se bucure si de beneficiile tehnologiei moderne, „un dock-station clasic” pentru iPad reprezinta o adevarata investitie. Desi arata ca un aparat antic de radio, noul dispozitiv include un CD player, radio FM, un ecran LCD si difuzoare de calitate, dar si un pret foarte convenabil-115 euro.

Un Jukebox pentru iPad suna mai mult decat interesant pentru cei care doresc sa amplifice muzica de pe iPad prin cele doua difuzoare de 50 de watt. Pentru doar 154 de euro, combina poate fi achizitionata, dispunand de CD player, radio, telecomanda si tuburi multicolore.

Lista este completata de manusile pentru ecrane tactile, facute din piele de oaie si de suportul ajustabil pentru iPad, binevenit pentru cei carora nu le place sa tina tableta in mana, dar vor sa se bucure din plin de avantajele tehnologice ale unui dispozitiv Apple.

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Stiri de bineon

Primeste Stiri de bine prin email

Stiri de bineCurs Valutar BNR

01 May 2017

1 EUR = RON

1 USD = RON

vezi arhiva curs

Sondaje

Pentru a avea succes în afaceri, ce contează cel mai mult?

View Results

Loading ... Loading ...
vezi arhiva de sondaje

72 queries in 0.218 seconds.