Aplicatiile pentru telefonul mobil utilizate la Euro 2012 si Olimpiada de la Londra

Scris la data 10/09/2012 de in IT&C

Aplicatiile pentru telefonul mobil utilizate la Euro 2012 si Olimpiada de la Londra

In pas cadentat cu tehnologia si ritmul informational de astazi, cele doua mari evenimente sportive, Turneul Euro 2012 si Olimpiada de la Londra, au constituit un prilej excelent de lansare a celor mai inedite aplicatii pentru telefonul mobil, spre bucuria milioanelor de oameni cu sufletul la gura si smartphone-ul in mana, in asteptarea rezultatelor.

Pentru turistul dornic sa traiasca live experienta unei mari competitii, Euro 2012 si-a dezvaluit  imediat  locatiile, Aplicatia Travel Assistant  constituind o oportunitate excelenta de a fi la curent in timp real cu stirile, rezultatele, marcatorii, dar si cu informatii privind traseele catre stadioane, localizarea hotelurilor si infrastructura urbana din zona.

O interfata indispensabila unui suporter adevarat o reprezinta si aplicatiile pentru telefonul mobil Euro 2012 Guide,  UEFA EURO 2012 official HD sau MatchPint, aceasta din urma fiind solutia ideala pentru a stii care sunt pub-urile si barurile din apropiere care transmit meciurile. Mai mult, aplicatia putea fi personalizata prin alegerea unor pub-uri si echipe preferate, iar MatchPint sugera instantat locatia ideala pentru a viziona partida.

Agenda Olimpiadei de la Londra a tinut, de asemenea, interesul oamenilor conectat cu ultimele aplicatii pentru telefonul mobil, in dorinta de a afla primii cum se va scrie istoria sportului in 2012.

Aplicatiile Android 2012 Team USA Road to London si  London 2012 Results au fost extrem de utile pentru cei care au urmarit Jocurile Olimpice. Prima aplicatia s-a axat exclusiv pe echipa olimpica a Statelor Unite ale Americii, incluzand profiluri pentru sportivii participanti, detalii despre competitiile paralimpice şi o lista de stiri si un program al probelor de la Olimpiade.

In plus, aceasta integra conturile de Twitter ale jucatorilor, actualizarile lor putand fi vizualizate de utilizatorii aplicatiei. De asemenea, dispunand de un soft denumit intuitiv Olympics, London 2012 Results  oferea si o lista cu medaliile si o zona “Stiai ca?”.

Acestea nu au fost nici pe departe singurele aplicatii pentru telefonul mobil folosite la Londra, London 2012 (Summer Games) si BBC Olympics pavand in egala masura drumul gratuit al campionilor in tehnologia pentru telefonul mobil  spre olimpiada.

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

One Response to “Aplicatiile pentru telefonul mobil utilizate la Euro 2012 si Olimpiada de la Londra”

  1. […] pentru telefonul mobil http://www.stiridebine.ro : De ce surprize au avut parte utilizatorii de smartphone la Euro 2012 si Olimpiada de la Londra? […]

Leave a Reply

Stiri de bineon

Primeste Stiri de bine prin email

Stiri de bineCurs Valutar BNR

01 May 2017

1 EUR = RON

1 USD = RON

vezi arhiva curs

Sondaje

Pentru a avea succes în afaceri, ce contează cel mai mult?

View Results

Loading ... Loading ...
vezi arhiva de sondaje

73 queries in 0.218 seconds.