Bun venit la Atelierele Build-A-BEAR!

Scris la data 20/09/2012 de in Lifestyle

Bun venit la Atelierele Build-A-BEAR!

Oamenii mari din lumea copiilor sunt cel putin la fel de fascinanti precum cei mici atunci cand se bucura de jucariile preferate. De aceea, oamenii de afaceri pentru care jucariile nu sunt o joaca au creat si creeaza in continuare momente de ghidusie prin produsele lor.

Unul dintre proiectele care a revolutionat universul copiilor il reprezinta Atelierele Build-A-BEAR. Concept american la origine, Atelierele Build-A-BEAR, din centrul Londrei, sunt crampeiul de poveste unde jucariile prind cu adevarat viata, tocmai sub atenta supraveghere de catre micii curiosi.

Inovatia pe care o aduc aceste jucarii personalizate consta in legatura emotionala care se contureaza intre prichindel si jucaria lui preferata. Aceasta  este deosebirea, indelung salutata de cei mici, fata de clasicele magazine de la colt de strada care, dupa o vreme, nu mai capteaza atentia.

In Atelierele Build-A-BEAR, fiecare copil isi poate confectiona singur ursuletul preferat, alegand totul, de la cele mai mici detalii, pana la haine si accesoriile inedite atasate. Copilul poate opta si pentru inserarea simbolica a unei cutiute muzicale cu mesajul dorit, de cele mai multe ori, fiind preferate replicile celebre din desenene animate.

Ca orice copil care „prinde viata”, ursuletul are parte si el de un botez pe masura, care culmineaza cu completarea unui formular electronic si imprimarea unui certificat oficial, prin care este gravata definitiv legatura dintre prichindel si amicul sau din ac si ata.

 

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Stiri de bineon

Primeste Stiri de bine prin email

Stiri de bineCurs Valutar BNR

01 May 2017

1 EUR = RON

1 USD = RON

vezi arhiva curs

Sondaje

Pentru a avea succes în afaceri, ce contează cel mai mult?

View Results

Loading ... Loading ...
vezi arhiva de sondaje

73 queries in 0.181 seconds.