StiriDeBine vine cu o noua provocare pentru mamicile care au bebelusi cu varste cuprinse intre 3 si 10 luni.StiriDeBine, alaturi de KINETO BEBE, singurul centru de gimnastica din Romania care abordeaza metoda americana de dezvoltare armonioasa a bebelusilor, lanseaza o provocare, care se adreseaza tuturor mamicilor dornice de a face gimnastica impreuna cu bebelusul lor.

Tot ce trebuie sa faca tinerele mamici este sa posteze, intre 24 septembrie si 10 octombrie, pe wall-ul paginii de Facebook al site-ului Stiridebinecele mai haioase, frumoase, artistice fotografii cu bebelusii lor, in diferite ipostaze ale vietii de zi cu zi.

Bebelusul a carei fotografie va obtine cele mai multe like-uri pe Facebook va castiga 5 sedinte gratuite de Baby Gym la centrul Kineto Bebe din Bucuresti. Alaturi de un kinetoterapeut cu experienta, bebelusul va invata la centrul Kineto Bebe sa faca diverse exercitii de gimnastica, specifice grupei lui de varsta.

Fiecare varsta are specificul ei si este foarte important ca fiecare program de Baby Gym sa se muleze pe exercitiile potrivite pentru varsta respectiva. De asemenea, kinetoterapeutii se orienteaza si in functie de personalitatea copilului si de posibilitatile lui motorii.

Gimnastica pe care o fac copiii si bebelusii la centrul KinetoBebe din Bucuresti are scopul de a le dezvolta capacitatile motrice, emotionale si senzoriale, prin joc si miscare, alaturi de mamici si de kinetoterapeuti.

Kinetoterapeutii de la centrul Kineto Bebe promoveaza gimnastica copilului sanatos, pentru o dezvoltare armonioasa a lui. La centru, copiii fac o serie de exercitii pe mai multe forme multifunctionale – exercitii de echilibru, de coordonare, de tonifiere musculara, exercitii care le dezvolta bebelusilor musculatura si chiar ajung sa treaca cu usurinta peste “marele obstacol”: mersul in picioare.

Ce inseamna kinetoterapia copilului sanatos?

Kinetoterapia copilului sanatos este o activitate menita sa asigure o dezvoltare fizica armonioasa a copilului, respectiv a bebelusului, prin intermediul exercitiilor fizice potrivite pentru fiecare grupa de varsta.

“Exercitiile fizice trebuie intelese nu ca o activitate banala – de genul ridica un picior, lasa un picior. Aceste exercitii trebuie sa imbrace diverse forme de joc, activitati de loisir pentru copii, in asa fel incat sa ii implicam si sa ii facem interesati, deoarece este mult mai dificil sa lucrezi cu un copil decat cu un adult”, explica un kinetoterapeut de la KinetoBebe.

StiriDeBine.ro isi rezerva dreptul de a sterge postarile care contin limbaj licentios si/sau fotografii si videoclipuri indecente.

Premiul oferit nu include transportul pentru castigatorul care nu are domiciliul in Bucuresti. Voucherul pentru cele 5 sedinte de BabyGym se ridica personal de la sediul redactiei.