StiriDeBine vine cu o noua provocare pentru cititorii nostri de toate varstele, fie ca sunteti parinti si va este dor de copilarie sau pur si simplu vreti sa le faceti un cadou frumos copiilor vostri.

StiriDeBine, alaturi de editura Cartea Copiilor, lanseaza astazi, 14 octombrie, concursul Castiga impreuna cu StiriDeBine.ro trei carti “Pozna lui Jackie”.

Cartea “Pozna lui Jackie” face parte din seria “Scoala ursilor”, o succesiune de carti de succes international, semnate de autorul japonez Hiroyuki Aihara si ilustrate de Nami Adachi.

Aceasta serie de carti, tradusa in Romania de editura Cartea Copiilor, urmareste aventurile a doisprezece ursuleti simpatici: unsprezece baietei si o fetita, Jackie, cea mai mica, dar si cea mai nazdravana dintre ei.

Cartea “Pozna lui Jackie”, pe care o veti primi ca premiu, prezinta o zi de bazar de la Scoala ursilor. Ursuletii sunt nerabdatori sa pregateasca specialitatea lor, o delicioasa placinta cu dovleac, pe care vor s-o vanda in bazar.

Ursuletii se trezesc in zori si se duc in padure sa adune zmeura, coacaze si miere din copacul albinelor. Apoi, aleg din gradina cei mai frumosi dovleci si o roaga pe vacuta Mumu sa le dea lapte proaspat.

Dupa o reteta speciala, cei doisprezece ursuleti prepara o placinta uriasa. Abia o scot din cuptor, cand nazdravana Jackie cade din neatentie peste ea. Desi placinta este turtita, micuta Jackie spera sa o vanda, insa niciun client nu se arata doritor.

Povestea reprezinta pentru cei mici o frumoasa lectie de prietenie si solidaritate. In plus, pentru parinti, cartea poate fi atat o lectura placuta alaturi de copii, cat si un prilej bun pentru a prepara prima prajitura impreuna, dupa reteta speciala a ursuletilor.

Tot ce trebuie sa faci este sa postezi un comentariu pe site-ul ww.stiridebine.ro, in perioada 14 – 28 octombrie 2010, si sa ne spui care este cartea copilariei tale.

Castigatorii vor fi anuntati prin e-mail. Pentru acordarea premiului este necesara inscrierea cu o adresa de e-mail valida. Premiul se va ridica personal de la sediul redactiei.

StirideBine.ro isi rezerva dreptul de a sterge postarile care contin limbaj licentios si/sau fotografii si videoclipuri indecente.