Castigatorii premiilor "Ioan Chirila"

Scris la data 24/11/2009 de in Sport

Castigatorii premiilor “Ioan Chirila”

Jurnalistii Catalin Tolontan (GSP) si Mirela Neag au castigat Marele Premiu, iar Mihai Calin a fost desemnat talentul anului, in cadrul celei de-a cincea editii a galei “Ioan Chirila”, care a avut loc ieri seara la Bucuresti.

Alti premiati au fost Alex Nicodim – fotoreporterul anului, Adrian Georgescu – editorialistul anului si Bogdan Cosmescu – comentatorul TV al anului, enumera Mediafax.

Gimnastul Marian Dragulescu a primit titlul de sportivul anului, iar cartea “Steaua – Legenda unei echipe de fotbal” i-a adus lui Catalin Oprisan premiul pentru Cartea Anului.

In competitie au intrat jurnalisti nominalizati de catre cele mai importante institutii media din Romania.

Materialele inscrise au fost jurizate de Iarina Damian, Cristian Tudor Popescu, Florin Iaru, Nichita Danilov, Ioan Grosan, Alex Stefanescu si Mircea Ghitulescu.

Ioan Chirila, cel care a dat numele galei, a fost un jurnalist sportiv si scriitor de carti pe teme sportive care a trait intre 1925 si 1999. “Avea o memoria senzationala. Isi amintea de exemplu faze petrecute acum 50 sau 60 de ani, o capacitate de analiza si de intrepretare extraordinara a fenomenului. Era o veritabila enciclopedie”, spune despre el Mircea Lucescu.

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Stiri de bineon

Primeste Stiri de bine prin email

Stiri de bineCurs Valutar BNR

25 May 2017

1 EUR = RON

1 USD = RON

vezi arhiva curs

Sondaje

Pentru a avea succes în afaceri, ce contează cel mai mult?

View Results

Loading ... Loading ...
vezi arhiva de sondaje

74 queries in 0.187 seconds.