Cea mai ecologica parcare din lume o vor avea americanii

Scris la data 04/11/2010 de in Mediu

Cea mai ecologica parcare din lume o vor avea americanii

Aeroportul International Denver din Statele Unite ale Amercii se va lauda in curand cu cea mai ecologica parcare din lume, potrivit site-ului Green Report.

Parcarea din Denver va fi alimentata cu energie solara, eoliana si geotermala si va fi dotata si chiar cu statii de alimentare a masinilor electrice. Toate aceste lucruri la un loc vor ajuta aeroportul sa isi reduca consumul de energie, costurile si emisiile de carbon.

Reprezentantii Aeroportului International Denver si-au unit fortele cu americanii de la BMW Group Designworks pentru a finaliza parcarea care va fi inaugurata peste o luna.

Mai mult, reprezentantii se asteapta ca parcarea Aeroportului International Denver sa primeasca certificatul pentru cladiri verzi LEED Gold. Odata ce va fi finalizata, parcarea din Denver va putea adaposti circa 4.200 de vehicule.

Un alt aeroport eco din Statele Unite ale Americii este Aeroportul International din Boston, care s-a echipat cu un sistem solar alcatuit din 1.000 de panouri. Panourile solare vor ajuta aeroportul sa economiseasca circa 3.500 de barili de petrol anual.

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Stiri de bineon

Primeste Stiri de bine prin email

Stiri de bineCurs Valutar BNR

25 May 2017

1 EUR = RON

1 USD = RON

vezi arhiva curs

Sondaje

Pentru a avea succes în afaceri, ce contează cel mai mult?

View Results

Loading ... Loading ...
vezi arhiva de sondaje

74 queries in 0.199 seconds.