Ryan Ross, cel mai tanar antreprenor din istorie

Scris la data 22/10/2012 de in Economie

Ryan Ross, cel mai tanar antreprenor din istorie

Mezinul familiei, Ryan Ross, in varsta de doar 12 ani, a intrat deja in clubul select al milionarilor americani.

Supranumit de presa de peste ocean „Little Trump”, acesta si-a deschis prima afacere la 3 ani, cand  a inceput sa vanda oua, cu trei dolari, de la cele 600 de gaini ale familiei.

Si-a extins apoi afacerea la crescutul iepurilor, continunand sa tunda iarba vecinilor. Pentru ca era prea mic pentru a se descura singur cu masina de tuns iarba, solutia a  reprezentat-o forta de munca ieftina a vecinilor sai mai mari cu cativa ani, din cartier.

Pentru ca business-ul mergea struna, planul de afaceri pentru anul viitor a inclus si crearea unei firme de curatenie. Astfel, contractantii serviciilor sale menajere ii plateau 200 de euro, iar Ross factura mai departe, catre angajati, 100 de euro.

Asa ca, la doar 8 ani, Ryan Ross a ajuns la o avere considerabila: 900. 000 de dolari. Ca un veritabil Trump in devenire, acesta, desi era  abia elev in clasa a doua, si-a achizitionat deja 6 case in Ontario si British Columbia, un patinoar de hochei si un teren de baschet.

Anul acesta, Little Trump are 12 ani, este unic-actionarul unei companii de imobiliare si, desigur, detine o avere estimata la 2 milioane de euro. Time is money, nu?

Summary
Article Name
Ryan Ross, cel mai tanar antreprenor din istorie
Author
Description
Te-ai gandit vreodata cum ar fi daca, la doar 12 ani, copilul tau ti-ar spune ca are o avere de 12 milioane de dolari? Pare cu adevarat incredibil, dar o familie din Canada se poate mandri cu cel mai tanar antreprenor din istorie.

Tags: , , , , , , , ,

4 Responses to “Ryan Ross, cel mai tanar antreprenor din istorie”

 1. Buculesei says:

  deci povestea asta e incredibila … bravo lui..
  faza e ca nu traieste in Romania, daca traia aici nu ajungea nicaieri …

 2. CristinaTM says:

  Interesant cum un minor și-a deschis atâtea firme. Legislația canadiană ce părere are despre asta?

 3. Anonim says:

  Nu are cum un copil de 3 ani sa vanda oua sau sa faca afaceri la 7-8 ani.. Totul este facut de familie si l-au bagat pe el in fata ca sa fie WOW !

 4. Adrian says:

  Daca stirea e adevarata, mi se pare fenomenal. Desi am si eu o nepoata de 4 ani si nu prea vad cum s-ar apuca ea sa vanda oua la vecini .. :)

Leave a Reply

Stiri de bineon

Primeste Stiri de bine prin email

Stiri de bineCurs Valutar BNR

01 May 2017

1 EUR = RON

1 USD = RON

vezi arhiva curs

Sondaje

Pentru a avea succes în afaceri, ce contează cel mai mult?

View Results

Loading ... Loading ...
vezi arhiva de sondaje

75 queries in 0.319 seconds.