Vreau sa fiu editor

Salutare!

Daca ai ajuns aici inseamna ca esti ca noi: iti place sa scrii, ai ceva de spus, iti plac lucrurile frumoase, esti optimist, iti place sa razi cu gura pana la urechi dar iti tratezi cu seriozitate indatoririle (fie ele si voluntare), iti place sa te implici si sa contribui la construirea unei lumi mai bune, unei lumi pozitive!

Ca sa intri in echipa de editori Stiri de bine da-ne pe mail (stiri@stiridebine.ro) descrierea ta, un numar de telefon, de ce vrei sa ni te alaturi, cu ce crezi ca poti contribui la proiect, ce te motiveaza, pe unde ai mai scris …s i cum vezi tu o stire pozitiva (adica, gaseste o stire, despre ce vrei tu…si rescri-o pozitiv).  Pe scurt – convinge-ne sa te luam in echipa!

Poti contribui la proiect cu un articol pe luna sau cu 10 articole pe zi, cum iti permite tie timpul. Poti scrie numai stiri sau poti pune si cate un articol, o analiza, un interviu. Daca esti foarte bun, in timp poti deveni editor senior si … iti spunem noi atunci de ce e interesant :)

Lucrurile bune se fac cu sufletul, prin implicare, entuziasm si bunavointa! Ia in calcul insa faptul ca pe noi ne motiveaza rezultatele, nu banii! Asa ca toata treaba se bazeaza pe voluntariat. Stii ca in pagina de descriere am mentionat ca e un proiect non-profit. N-o facem pentru imbogatire, o facem pentru viitor!

Asadar, nu mai sta pe ganduri … scrie-ne si te asteptam in echipa!

Stiri de bineon

Primeste Stiri de bine prin email

Stiri de bineCurs Valutar BNR

01 May 2017

1 EUR = RON

1 USD = RON

vezi arhiva curs

Sondaje

Pentru a avea succes în afaceri, ce contează cel mai mult?

View Results

Loading ... Loading ...
vezi arhiva de sondaje

62 queries in 0.173 seconds.