Cum ar fi daca i-ai oferi fiecarei persoane din viata ta cadoul potrivit la momentul potrivit? Tocmai pentru a transforma aceasta dorinta in realitate a fost creat GiftCardMall.ro, un magazin online cu Carduri si Vouchere Cadou.

In timp ce Cardurile Cadou folosesc drept instrument de plata pentru produsele si serviciile oferite de brand-ul emitent si sunt cadouri valorice, plasticate si personalizate, Voucherele Cadou ii permite destinatarului sa isi aleaga cadoul dorit.

Diferenta dintre Voucherele Cadou si Gift Carduri consta in forma si materialul din care sunt confectionate, iar cel mai important avantaj al acestora este faptul ca persoana care primeste un astfel de cadou isi poate darui ulterior exact ceea ce isi doreste.

GiftCardMall.ro ofera cadouri pentru femei si pentru barbati de la brand-uri de haine si pantofi, bijuterii si accesorii, la mobilier, decoratiuni si chiar saloane beauty&spa.

StiriDeBine.ro si GiftCardMall.ro organizeaza in perioada 8-29 noiembrie un concurs in urma caruia puteti castiga un voucher in valoare de 200 lei pentru salonul Marocco SPA.

Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti in sectiunea de comentarii la intrebarea “Ti-ar placea sa ai libertatea sa iti alegi cadourile?“, iar castigatorul va fi desemnat prin extragere filmata, cu ajutorul programului Random.org. Premiul se ridica de la sediul StiriDeBine.ro in decurs de cinci zile de la incheierea concursului, castigatorul urmand sa fie anuntat prin e-mail.

StiriDeBine.ro isi rezerva dreptul de a sterge comentariile malitioase sau care contin limbaj licentios.