Noi ne-am cam saturat de atitudinea negativista din tara asta! Ne-am saturat sa vedem si sa auzim cum sunt promovate numai articolele in care Romania e in topuri negative. Ne-am saturat sa avem motive sa scriem cat de dezamagiti suntem de tara noastra. Ne-am saturat sa vedem oamenii cum stau cu mainile in san si asteapta si se plang si se lamenteaza!

Parafrazandu-l pe Ghandi: “Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume” si combinand cu fraza memorabila a lui John F Kennedy “ask not what your counrty can do for you but what you can do for your country”, noi va intrebam: Cum sunteti voi, astfel incat sa contribuiti la schimbarea lumii si a societatii in care traiti? Ce faceti voi pentru Romania, astfel incat sa fie o tara mai buna?

Vrem implicare si pro-activitate! Vrem sa stim ce faceti voi in fiecare zi pentru o societate mai buna? Asteptam raspunsurile voastre in comentarii sau in posturi pe bloguri.

Noi credem ca Romania mai are o sansa si ca mai sunt oameni care fac lucruri de bine pentru tara in care traiesc. Vreti sa aratati ca intr-adevar facti lucruri care conteaza? Spuneti-ne ce, argumentati si convingeti-i si pe altii sa fie implicati sa fie mai buni pentru a crea o societate mai buna.

Nu e concurs, nu avem premii, e vorba doar multumirea si respectul fata de sine si de implicare in viitor!

Asa ca nu va sfiiti si spuneti in gura mare: Ce faceti fiecare din voi, in fiecare zi, ca sa avem o Romanie mai buna?