Robert Turcescu revine la rock

Scris la data 18/06/2010 de in Lifestyle

Robert Turcescu revine la rock

Jurnalistul Robert Turcescu revine la pasiunea sa din tinerete, muzica, si anunta ca face parte dintr-o formatie rock, cu care va participa la un concurs de amatori si alaturi de care va sustine o serie de concerte la toamna, scrie Wall-Street.

Chitarist in adolescenta, membru chiar al formatiei Kapela, Turcescu s-a vazut nevoit sa renunte la muzica pentru a se concentra pe studiu la Facultatea de Jurnalism. Acum doi ani insa, el si-a cumparat din nou o chitara si a infiintat de curand o alta formatie de rock, impreuna cu cativa colegi jurnalisti.

„Numai cine nu a cantat nu intelege ca odata ce ai pus mana pe un instrument, si cred ca mai ales cu chitaristii se intampla asta, ai un sentiment pe care nu-l uiti si, la un moment dat, te inunda din nou”, explica jurnalistul si adauga ca muzica este pasiunea vietii lui. “In studio ma relaxez, uit de toate, pentru ca atunci cand intri in sala de repetitie nu ai cum sa te mai gandesti la altceva. De asemenea, practicarea unei pasiuni ne demostreaza ca nu suntem unidimensionali, nu ne putem baza exlusiv pe ceea ce facem in cariera si ca avem nevoie de supape, care sa ne elibereze”, explica acesta.

Formatia va iesi in public la toamna, cu cateva concerte, pentru care repeta acum intens si cu toata seriozitatea. Muzicienii au acum la dispozitie instrumente mult mai performante, la care in adolescenta puteau doar sa viseze.

Turcescu va participa si la festivalul de muzica dedicat pasionatilor de rock din mediul corporate romanesc, eveniment initiat de Music Club. In calitate de profesor in cadrul proiectului de leadership si management Erudio-Erisma, el nici nu concepe sa nu castige locul intai. Line-up-ul va contine in jur de 11 formatii, iar concursul va avea loc la sfarsitul lunii iunie.

Tags: , , , , , , , , , , ,

2 Responses to “Robert Turcescu revine la rock”

  1. Miki says:

    Nici nu concepe sa nu castige locul intai? :) Cred ca intre timp s-a obisnuit cu ideea ca nu l-a castigat. Personal consider ca s-a straduit prea mult sa iasa in evidenta. Daca nu ar fi ales o melodie sa-si dovedeasca el talentul, ci una sa se potriveasca pentru numeroasa lui echipa, atunci situatia ar fi stat altfel.

  2. SxN says:

    In Kapela senzatia generala e ca instrumentatia si compozitia se respectau , dar nu se intelegeau.
    Redivivus cumva?

Leave a Reply

Stiri de bineon

Primeste Stiri de bine prin email

Stiri de bineCurs Valutar BNR

01 May 2017

1 EUR = RON

1 USD = RON

vezi arhiva curs

Sondaje

Pentru a avea succes în afaceri, ce contează cel mai mult?

View Results

Loading ... Loading ...
vezi arhiva de sondaje

73 queries in 0.217 seconds.