Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge, disponibile în România din aprilie

Scris la data 04/03/2015 de in IT&C

Lansate în prima zi a lunii martie la Barcelona, în cadrul Mobile World Conference 2015, noile telefoane Samsung Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge vor putea fi precomandate începând din 17 aprilie 2015 şi de clienţii din România, la preţuri cuprinse între 3.000 şi 4.000 de lei.

samsung galaxy s6Samsung Electronics a inaugurat o nouă linie de design, cele două telefoane fiind realizate din materiale premium, precum metalul şi sticla. Spre deosebire de modelele anterioare din seria Galaxy A, Note 4 şi Edge, Samsung Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge reprezintă vârful de gamă al companiei coreene, care vor concura aproape la toate capitolele cu Iphone 6.

Samsung Galaxy S6 împrumută unele elemente de design de la iPhone 6: grosimea de doar 6,8 milimetri face ca telefonul celor de la Samsung să fie mai subţire decât iPhone 6, marginile sunt rotunjite, la fel ca și în cazul telefonului celor de la Apple, iar camera foto prezintă o protuberanță. În plus, Samsung aduce câteva premiere notabile odată cu această lansare, care transformă cele două dispozitive mobile în cele mai deştepte telefoane ale momentului: oportunitatea de a efectua plăţi online prin intermediul cititorului de amprente şi aceea de a realiza fotografii de calitate superioară, cu cea mai rapidă cameră foto din lume pusă pe un smartphone.

Design inovator şi tehnologie de ultimă oră

Galaxy S6 și S6 Edge stabilesc noi standarde pentru încărcarea wireless. Smartphone-urile sunt compatibile cu orice dispozitiv de încărcare wireless disponibil pe piață certificat cu standardele WPC și PMA. În plus, noile smartphone-uri se încarcă foarte rapid prin cablul de alimentare, de 1,5 ori mai repede decât Galaxy S5, oferind aproximativ 4 ore de utilizare după doar 10 minute de încărcare.

„Cu noile Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge, Samsung le aduce utilizatorilor tehnologii mobile inovatoare și setează noi standarde în industrie.”, a declarat JK Shin, CEO și Head of IT & Mobile Communications Division în cadrul Samsung Electronics. „Îi ascultăm cu atenție pe utilizatori și învățăm din succesul și provocările care ne ies în cale, pentru ca întotdeauna să venim cu idei noi și să depășim limitele tehnologiei. Cu un design nou, o rețea puternică de parteneri și servicii impecabile, Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge le oferă utilizatorilor cele mai bune experiențe de utilizare.”, a mai spus acesta.

Ambele terminale lansate de Samsung vin în 5 variante de culori, iar ecranul este protejat de ultima versiune Gorilla Glass. Metalul folosit la carcasa telefonului este cu 50% mai rezistent faţă de celelalte telefoane lansate până acum, au spus reprezentanţii companiei coreene.

Cea mai rapidă cameră foto din lume, pe un smartphone

Camera foto are funcţii unice: pentru versiunea S6 Edge, software-ul este capabil să adauge 5 culori diferite pentru 5 contacte, iar în momentul în care beneficiarul este apelat, partea din lateral se aprinde folosind culoarea corespunzătoare, ştiind astfel cine sună chiar şi atunci şi când telefonul este cu faţa în jos.

În plus, camera foto este şi foarte rapidă, fiind capabilă să se deschidă în mai puţin de o secundă şi să combine mai multe imagini pentru a oferi o calitate mai bună.

Dotat cu aceeaşi tehnologie revoluţionară, modelul Galaxy S6 Edge se diferenţiază de Samsung Galaxy S6 datorită ecranului care se extinde şi pe margini, uşurând accesarea aplicaţiilor.

În aceeaşi zi cu lansarea noilor telefoane Samsung a mai avut loc un eveniment: HTC One M9 a apărut oficial pe piaţă. Deşi are linii identice cu HTC One M8, telefonul iese în evidență prin calitatea materialelor şi imaginea business.

Sursa foto: galaxys6samsung.com

Summary
Article Name
Samsung Galaxy S6 şi Galaxy Edge, disponibile în România din aprilie
Author
Description
Lansate în prima zi a lunii martie la Barcelona, în cadrul Mobile World Conference 2015, noile telefoane Samsung Galaxy S6 şi Galaxy Edge vor putea fi precomandate începând din 17 aprilie 2015 şi de clienţii din România, la preţuri cuprinse între 3000 şi 4000 de lei.

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Stiri de bineon

Primeste Stiri de bine prin email

Stiri de bineCurs Valutar BNR

01 May 2017

1 EUR = RON

1 USD = RON

vezi arhiva curs

Sondaje

Pentru a avea succes în afaceri, ce contează cel mai mult?

View Results

Loading ... Loading ...
vezi arhiva de sondaje

73 queries in 0.166 seconds.