Sir Paul McCartney la cratita

Scris la data 15/10/2012 de in Culinar

Sir Paul McCartney la cratita

La putin timp dupa ce s-a casatorit cu mostenitoarea unui miliardar newyorkez, Sir Paul McCartney a lansat o carte de bucate, „The Meat Monday Cookbook”, care a devenit, in timp record, un best-seller in Marea Britanie.

Cartea lordului rockului britanic a fost publicata in 40.000 de exemplare, fiind rodul unei campanii demarate in 2009 de McCartney pentru a determina familiile britanice sa renunte macar o data pe saptamana la carne.

Totul a inceput cu un raport al Natiunilor Unite, care ii clasa pe britanici in fruntea clasamentului carnivorilor. Vegetarian convins, Sir Paul a dus o campanie de informare cu privire la procentul ridicat al enzimelor de oxid de nitriu si de dioxid de carbon al fermelor zootehnice.

Compozitorul si chitaristul trupei The Beatles nu este insa singurul membru al familiei preocupat de impartasirea tainelor culinare proprii, sotia sa, Nancy Shevelle, fiind coautoarea volumului „The Meat Monday Cookbook”. Acestia au apelat si la un consilier gastronomic, in persoana carismaticului bucatar Jamie Oliver.

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Stiri de bineon

Primeste Stiri de bine prin email

Stiri de bineCurs Valutar BNR

01 May 2017

1 EUR = RON

1 USD = RON

vezi arhiva curs

Sondaje

Pentru a avea succes în afaceri, ce contează cel mai mult?

View Results

Loading ... Loading ...
vezi arhiva de sondaje

70 queries in 0.191 seconds.