Despre Stiri de bine

Bine ai venit!

Stiri de bine. Inca un site de stiri. Pai avem destule, peste tot numai stiri. La ce ne trebuie Stiri de bine? Ce vrem cu el? Ce urmarim?

Acesta este un proiect de stiri deschis, dedicat 100% comunitatii, non-profit si fara partizanat de nici un fel, care pune binele pe primul plan. Noi (si, daca ati ajuns aici, si voi) ne-am saturat sa citim 90% stiri negative, scandaluri, violuri, crime, “stiri mondene” – cine pe cine inseala si alte trivialitati similare, pe care nu vrem sa le stim, nu ne intereseaza. Ne-am saturat sa citim si stirile trusturilor de presa implicate politic, intotdeauna pro-cineva sau anti-cineva, dupa cum e pozitia patronului. Si, nu in ultimul rand, ne-am saturat sa citim pe un sfert din ecran, ca 3 sferturi sunt bannere publicitare, daca se poate cu overlay si sunet, cu buton de inchidere mic si ascuns, puse peste tot, intr-o goana nebuna dupa cat mai multe incasari pe afisare, fara gandul ca asa isi pierd cititorii.

Noi credem ca nu ajunge sa observi toate cele de mai sus si am trecut la actiune, am facut Stiridebine.ro! Si asta pentru ca trebuie facut ceva. Trebuie sa fac eu, trebuie sa faci tu, trebuie sa facem noi, toti. Nu conteaza cati bani acumulam, de cata faima ne bucuram, cat timp vom trai intr-o societate mocirloasa, fara a face nimic pentru a a misca lucrurile inspre mai bine, nu ne vom putea bucura cu adevarat de viata, de bani, de cariera, de familia si mai ales de copii nostri. Numai implicandu-ne putem sa oferim o societate mai buna copiiilor pe care-i avem sau pe care vrem sa-i avem intr-o zi.

Stiri de bine a plecat la drum cu 3 idei fundamentale, la care nu va renunta niciodata:

1. Aici au loc numai stirile pozitive, optimiste sau constructive, analizele, articolele si interviurile care ne fac viata mai frumoasa, care ne informeaza si ne ajuta pe plan profesional sau personal, care fac lumea din jur mai frumoasa.

2. Aici nu are ca cauta compromisul, publicitatea excesiva, minciuna – stiridebine este si va ramane intotdeauna un proiect non-profit. Vom oferi un spatiu de reclama sau branding decent care ne vor ajuta sa sustinem financiar si promotional acest proiect, dar nu veti gasi niciodata bannere cu sunet, overlayere, nimic din ce stim ca ne si va agaseaza. Mai mult, toate stirile vor fi disponibile gratuit in RSS in format integral, nu primele 10 sau 20 de cuvinte, precum fac siturile comerciale de stiri, pentru ca cei care nu vor sa intre pe site, sa poata citi absolut tot in orice reader.

3. Aici scriem noi, toti. Vrei sa ajuti? Ai ceva de spus? Fie ca vrei sa scrii o stire pe luna, 10 de stiri pe zi sau doar sa ne dai o idee, o informatie prompta si utila, o poti face. Aplica pe pagina vreau sa fiu editor si dovedeste-ne ca aduci plus-valoare in proiectul nostru. Noi avem nevoie de tine si tu ai nevoie de noi. Numai impreuna putem fi ceea ce ne-am propus: un portal de stiri de bine.

Si daca iti place cu adevarat ideea noastra, implica-te! Sustine proiectul Stiri de bine! Pentru ca merita.


Stiri de bineon

Primeste Stiri de bine prin email

Stiri de bineCurs Valutar BNR

30 Mar 2017

1 EUR = 4.5575 RON

1 USD = 4.2232 RON

vezi arhiva curs

Sondaje

Pentru a avea succes în afaceri, ce contează cel mai mult?

View Results

Loading ... Loading ...
vezi arhiva de sondaje

62 queries in 0.183 seconds.