StiriDeBine.ro in parteneriat cu Rangali te invita la un concurs in urma caruia poti castiga sase premii care ce constau in benzi epilare pentru fata si bikini, benzi epilare pentru picioare si corp, benzi epilare pentru piele sensibila, benzi epilare pentru sprancene.

Lama, desi o alternativa rapida, prezinta numeroase dezavantaje, la fel ca si epilatul electric. Astfel, benzile de epilat devin o metoda usoara si durabila pentru indepartarea parului nedorit, lasand pielea finala pana la sase saptamani. In urma utilizarii repetate, parul creste mai fin si mai rar.

Produsele de epilare Parissa contin numai ingrediente naturale, fara organisme modificate genetic, fara parfum, sintetice sau parabeni si nu sunt testate pe animale.

Benzile de epilat cu ceara rece sunt potrivite pentru vacanta, fiind usor de transportat si aplicat, sau in timpul sarcinii, cand metodele alternative de epilat precum epilarea cu laser, electroliza sau crema epilatoare nu sunt recomandate.

Pentru a castiga unul dintre cele sase premii a cate patru produse tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti in perioada 2-22 noiembrie la intrebarea  „Ce fel de produse se gasesc la Rangali Organic Shop?” si noi te vom premia.

Castigatorii vor fi desemnati cu ajutorul programului Random.org, extragerea urmand sa fie filmata, iar StiriDeBine.ro isi rezerva drepturile de a sterge orice comentarii care contin limbaj licentios, nepotrivit sau sunt malitioase.

Premiile se ridica de la sediul StiriDeBine.ro in decus de cinci zile de la anuntarea castigatorilor. In cazul in care intervalul de timp este depasit, StiriDeBine.ro va organiza o noua extragere.