Tomografii gratuite pentru ochi

Scris la data 08/02/2010 de in Societate

Tomografii gratuite pentru ochi

Pentru prima data, persoanele cu probleme de vedere pot beneficia de tomografii gratuite, gratie unui aparat de ultima generatie disponibil la spitalul Malaxa din Bucuresti, anunta Evenimentul Zilei.

Tomograful computerizat analizeaza ochiul in cele mai mici detalii si nu iradiaza. In tara mai exista 20 de astfel de aparate, dar toate in clinici private, o consultatie costand in jur de 500 de euro. Pentru prima oara, un tomograf ocular este disponibil la un spital de stat, iar analiza este gratuita pentru pacientii asigurati.

Tomografia oculara este recomandata diabeticilor cu complicatii vasculare, persoanelor care au suferit operatii de corectare a dioptriilor, celor care au avut un accident vascular sau o infectie la nivelul ochiului, dar si celor care intampina deficiente de vedere din cauze inexplicabile.

Zece pacienti au beneficiat saptamana trecuta de analiza. Rezultatul este obtinut pe loc, iar imaginile scanate pot fi pastrate in memoria calculatorului, pentru o evidenta pe termen lung a pacientului.

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Stiri de bineon

Primeste Stiri de bine prin email

Stiri de bineCurs Valutar BNR

25 May 2017

1 EUR = RON

1 USD = RON

vezi arhiva curs

Sondaje

Pentru a avea succes în afaceri, ce contează cel mai mult?

View Results

Loading ... Loading ...
vezi arhiva de sondaje

74 queries in 0.194 seconds.