Concursul Castiga impreuna cu StirideBine.ro 5 sedinte de BabyGym la KinetoBebe, desfasurat intre 24 septembrie si 10 octombrie, a ajuns la final.

In urma fotografiilor postate de mamici pe wall-ul paginii de Facebook a portalului StiriDeBine.ro, in concurs au intrat 8 bebelusi, care s-au duelat pentru cele 5 sedinte de Baby Gym la centrul Kineto Bebe.

Kinetoterapeutii de la centrul Kineto Bebe promoveaza gimnastica copilului sanatos, pentru o dezvoltare armonioasa a lui. La centru, copiii fac o serie de exercitii pe mai multe forme multifunctionale – exercitii de echilibru, de coordonare, de tonifiere musculara, exercitii care le dezvolta bebelusilor musculatura si chiar ajung sa treaca cu usurinta peste ‘marele obstacol’: mersul in picioare. Kinetoterapia copilului sanatos este o activitate menita sa asigure o dezvoltare fizica armonioasa a copilului, respectiv a bebelusului, prin intermediul exercitiilor fizice potrivite pentru fiecare grupa de varsta”.

Doamna Dana Breitenhofer este castigatoarea concursului Castiga impreuna cu StirideBine.ro 5 sedinte de BabyGym la KinetoBebe. Ea a obtinut cele mai multe like-uri pe Facebook, gratie fotografiei micutei ei de 9 luni si astfel a castigat un voucher de 5 sedinte de Baby Gym.

Alaturi de un kinetoterapeut cu experienta, bebelusul doamnei Dana Breitenhofer va invata la centrul Kineto Bebe sa faca diverse exercitii de gimnastica, specifice grupei lui de varsta.

Dar avem o supriza si pentru ceilalti participanti! Mamicile care si-au postat fotografiilor bebelusilor pe Facebook in cadrul conursului StiriDeBine vor castiga si ele un premiu.

Directorul centrului Kineto Bebe, Raluca Chisu, ne-a acordat pentru celelalte mamici cate un voucher care consta intr-o sedinta de Baby Gym la centrul Kineto Bebe.

Doamna Dana Breitenhofer este invitata la sediul StiriDeBine.ro in decurs de cinci zile pentru ridicarea voucherului cu cele 5 sedinte oferite de KINETO BEBE, singurul centru de gimnastica din Romania care abordeaza metoda americana de dezvoltare armonioasa a bebelusilor.

Felicitari!

UPDATE:

Celelalte mamici care au participat la concursul Castiga impreuna cu StirideBine.ro sunt rugate sa ne contacteze pe adresa [email protected] pentru a intra in posesia voucher-ului de la Kineto Bebe.