Triathlon Challenge este o competitie sportiva care ii va provoca pe toti bloggerii din tara la o intrecere fair-play pe data de 11 septembrie, la Mamaia. Si daca va intrebati la ce fel de probe va puteti inscrie, ei bine, pot participa toti cei care iubesc inotul, mersul pe bicicleta sau atletismul, dar si cei care doar vor sa se distreze.

Vi se pare ca Triathlon Challenge este o idee buna? Atunci trebuie sa stiti ca ideea este pusa in practica in parteneriat si cu sportlocal.ro, iar cei trei concurenti au deja un capitan. Este vorba de Vlad Dulea, cel care a initiat impreuna cu Geo Atreides “Let’s Bike It”, si asa cum probabil ca va asteptati, acesta va fi biciclistul echipei.

Prin urmare, mai sunt doar doua locuri libere pentru cineva care este dispus sa inoate 500 de metri si pentru cel care vrea sa alerge cinci kilometri, in conditiile in care Vlad Dulea si bicicleta sa vor avea de parcurs 20 de kilometri.

Ideea competitiei este foarte simpla si distractiva: fiecare blogger va participa doar la una dintre cele trei probe, urmand sa predea stafeta colegului in urmatoarea ordine: inot, mers pe bicicleta, alergare.

Toti cei care vor sa faca parte din echipa Bloggerilor Triatlonisti, ce se vor intrece la Triathlon Challenge, se pot inscrie pana pe data de 3 septembrie, urmand ca ei sa participe la o preselectie ce se va tine la Complexul Olimpic “Sydney 2007″, din Izvorani.

Capitanul echipei vrea sa ii implice in aceasta competitie pe toti cei care au un blog sau un site de care sunt mandri, motiv pentru care va realiza un tricou special pe care vor fi trecute toate adresele care se vor inscrie pana pe data de 6 septembrie si pentru ca noi suntem mandri de StirideBine, numele nostru va fi la loc de cinste prezent pe acest tricou personalizat.